Luftrausers Nl

 • English
 • Fran√ßais
 • Deutsch
 • Espa√Īol
 • Nederlands
 • Italiano
 • Polski
 • –†—É—Ā—Ā–ļ–ł–Ļ


 • luftrausers-nl

   

   

  Problemen met de weergave van deze e-mail? Klik hier
  Persbericht

  logo-luftrausers

  Luftrausers Bombardeert 
  ¬†Sony PlayStation¬ģ 3 en PlayStation¬ģVita Deze Lente ¬†

  – Epische Luchtgevechten Speelbaar tijdens PAX East en GDC –
   

  ERGENS BOVEN DE ATLANTISCHE OCEAAN¬†‚Äď 21 maart 2013
  Het Nederlandse indie powerhouse Vlambeer (Ridiculous Fishing, Super Crate Box) en de duivels lekkere heren van Devolver Digital (Hotline Miami, Serious Sam 3) kondigen vandaag aan dat het extreme stijlvolle en razendsnelle Luftrausers toestemming heeft om deze lente op te stijgen van het PlayStation¬ģ3 en PlayStation¬ģVita platform.

  Luftrausers heeft een gigantische evolutie doorgemaakt sinds Vlambeer het origineel Luftrauser in 2011 uitbracht op PC. In Luftrauser nam je de controle over het meest wendbare vliegtuig dat je ooit hebt ervaren in gestoorde dogfights over open zee. Luftrausers bevat 125 verschillende combinaties van wapens, vliegtuigrompen en motoren en laat je spelen in meer dan 100 krankzinnige missies welke afspelen in een stijlvolle hemel vol met vijandelijke vliegtuigen.

  ‚ÄúHet PlayStation team zit vol met Vlambeer fans dus we zijn extreem blij om te zien dat Luftrausers op het PlayStation platform gelanceerd zal worden,‚ÄĚ zegt Shahid Ahmad, Senior Business Development Manager, Sony Computer Entertainment Europe (SCEE). ‚ÄúVlambeer‚Äôs herkenbare stijl en opmerkelijk oog voor detail zal de game zeker goed doen op de PlayStation 3 en PS Vita‚ÄĚ.¬†

  Mede oprichter van Vlambeer, bekend van hun iOS hit Ridiculous Fishing, Rami Ismail heeft het volgende te zeggen, ‚ÄúWe hebben een zeer goede tijd gehad toen we met Sony aan voorgaande projecten werkten en we zijn blij om eindelijk te zeggen dat we het weer gaan doen. Het was echt een no-brainer om te zeggen dat Luftrausers perfect zou passen voor deze platformen en we hebben het genoegen om te zeggen dat ons project perfect past op zowel de TV als de Vita.‚ÄĚ

  Luftrausers is vanaf deze lente verkrijgbaar op PlayStation¬ģ3 en PlayStation¬ģVita maar ook op PC, Mac, en Linux via Steam en andere digitale download services voor 7,99 ‚ā¨.

  Luftrausers is te vinden op standnummer 882 op PAX East en tijdens de GDC op de Sony stand. Voor meer bruikbare gameplay tips en meedogenloze superlatieven volg je @BestRausers op Twitter. 

   

   

  Download
  Logo
  Trailer 
  Fact sheet 

  Press Contact

  Voor vragen en/of review exemplaren neemt u contact op met Cosmocover
  devolver@cosmocover.com 
   

   
   
   
   
  Dit persbericht is gepubliceerd door Cosmocover

  Leave a Reply

  You must be logged in to post a comment.