Gwbw Nl

 • English
 • Français
 • Deutsch
 • Español
 • Nederlands
 • Italiano
 • Polski
 • Русский


 • Display problem ? Click here
  Persbericht

  logo

   
  Valencia, Spanje,

  DECONSTRUCTEAM EN DEVOLVER DIGITAL WERKEN SAMEN AAN GODS WILL BE WATCHING 

  – Onafhankelijke uitgever behaalt zijn doelstelling –

  De Spaanse ontwikkelaar Deconstructeam en de Amerikaanse uitgever Devolver Digital kondigen een samenwerking aan voor Gods Will Be Watching. Deze indie-game verschijnt in de lente van 2014 voor PC en mobiele platformen. De game was een van de uitblinkers tijdens de Ludum Dare 26 game jam, een game evenement waar ontwikkelaars in slechts 72 uur een game ontwikkelen. De titel heeft een radicale kijk of het traditionele point-and-click genre. Gods Will Be Watching schotelt je de ethische vraagstukken en morele dilemma’s van een gestrand ruimte verkenningsteam voor.

  Gods Will Be Watching begon als een simpele point-and-click game met slechts één speelscherm. Ontwikkelaar Deconstructeam is momenteel de game aan het uitbreiden en voegt meer thema’s over wanhoop, betrokkenheid en opoffering toe. Het is aan jou als speler de taak om te zorgen te zorgen dat je crew overleeft. Om dit te bereiken, zul je vele lastige beslissingen moeten maken welke direct effect hebben op het welzijn van jouw crew.

  Via Indiegogo heeft de ontwikkelaar inmiddels €17.000 opgebracht voor de volledige versie van het spel. Ontwikkelaar Devolver Digital heeft aangegeven het bedrag te verdubbelen aan het einde van de campagne om zo zeker te zijn van het volledige potentieel van Gods Will Be Watching.

  We’re thrilled to partner with Devolver Digital and make Gods Will Be Watching everything we ever wanted it to be from the start,” zegt Jordi de Paco, oprichter van ontwikkelaar Deconstructeam. “We’re excited to receive such great support and can’t wait to implement some of the new features that are now possible.”  

  Volg de ontwikkeling van Gods Will Be Watching via deconstructeam.com of op Twitter @Deconstructeam. Voor meer informative over Gods Will Be Watching of wil je het project steunen, bezoek dan de Indiegogo pagina hier: http://www.indiegogo.com/projects/gods-will-be-watching. . 

   

   

  Screenshots

  screen1

  screen2

  screen3

  screen4

  Download
  Screenshots

  Press

  Voor vragen neemt u contact op met Cosmocover
  devolver@cosmocover.com

   
   
   
   
  Dit persbericht is gepubliceerd door Cosmocover

  Leave a Reply

  You must be logged in to post a comment.