Duke Nukem Nl

 • English
 • Français
 • Deutsch
 • Español
 • Nederlands
 • Italiano
 • Polski
 • Русский


 • luftrausers-nl

   

  Problemen met de weergave van deze e-mail? Klik hier
  Persbericht

  header-duke-nukem

  DUKE NUKEM 3D: MEGATON EDITION VANAF NU VERKRIJGBAAR OP STEAM  

  Austin, TX  – 22 maart 2013
  The tovenaars van Devolver Digital brengen vandaag samen met de legendarische studio 3D Realms en de in Singapore gevestigde indie ontwikkelaar General Arcade Duke Nukem 3D: Megaton Edition naar het Steam platform. Deze explosieve collectie bevat de baanbrekende first-person shooter Duke Nukem 3D en drie gestoorde expansion packs – Duke Caribbean: Life’s a Beach, Duke: Nuclear Winter en Duke It Out in D.C. – en bevatten allen verbeterde OpenGL graphics, SteamPlay ondersteuning voor Mac en PC, Steam Achievements en Steam Cloud.

  Duke Nukem 3D werd in 1996 op de markt gebracht en bevatte baanbrekende gameplay welke snelle actie, ongeëvenaarde interactie met de omgeving en de meest vreemde humor ooit in de geschiedenis van gaming combineerden. Duke is een eenmansleger en gebruikt alles wat hij voor handen heeft om de buitenaards invasie in de straten van Los Angeles te stoppen.

  Er is een complete generatie fans die wel gehoord hebben van Duke Nukem 3D, maar het origineel waarschijnlijk nooit hebben gespeeld dus we zijn blij om de game een beetje op te poetsen en uit te brengen op het Steam platform,” zegt Scott Miller, founding partner bij 3D Realms. “General Arcade heeft nauw samengewerkt met ons team en hardcore fans van over de hele wereld om er voor te zorgen dat de Megaton Edition voldoet aan de Duke Nukem standaard.”

  Ontwikkelaar General Arcade en uitgever Devolver Digital zullen Duke Nukem 3D: Megaton Edition blijven ondersteunen in de toekomst met nieuwe mogelijkheden als multiplayer via Steamworks, Linux ondersteuning en additionele expansion packs.

  Duke Nukem 3D: Megaton Edition is vanaf nu verkrijgbaar op PC en MAC via Steam voor €9,99.

  # # #

  Voor vragen en/of review exemplaren neemt u contact op met Cosmocover 
  devolver@cosmocover.com

   

   

  Download
  Screenshots
  Trailer 
  Fact sheet 

  Screenshots

  screen1

  screen2

  screen3

   
   
   
   
  Dit persbericht is gepubliceerd door Cosmocover

  Leave a Reply

  You must be logged in to post a comment.