Dropsy Nl

 • English
 • Français
 • Deutsch
 • Español
 • Nederlands
 • Italiano
 • Polski
 • Русский


 • Display Problem? Click here
  Persbericht

  logo

   Londen – 20 november 2013 
   

  DEVOLVER DIGITAL EN DROPSY HELPEN JE IN 2014 VAN JE CLOWNFOBIE AF

  – Knuffels Voor Iedereen –

  Onafhankelijk ontwikkelaar Jay Tholen en uitgever Devolver Digital kondigen samen met trots de aanstaande release van Dropsy aan. Deze open world adventure zal vanaf oktober 2014 beschikbaar zijn voor PC, Mac en Linux.

  Dropsy laat het ouderwetse point-and-click genre op een totaal andere manier zien dan je gewend bent. Samen met de zorgeloze clown Dropsy verken je een wereld boordenvol details, duistere geheimen en kleurrijke personages. Waar normaal gezien een vooraf bepaald pad bewandeld wordt, heb je in Dropsy de vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt. Je beschikt over de volledige vrijheid om het verhaal te beleven zoals jij dat wilt.

  Het is aan Dropsy om zijn naam te zuiveren na een dodelijke brand in het circus. In tegenstelling tot andere adventure games bevat Dropsy nagenoeg geen tekst. In plaats daarvan zal Dropsy communiceren via icoontjes. Via deze primitieve conversaties vertelt Dropsy jou als speler een krachtig verhaal over liefde en verlossing. Dropsy zelf is een buitenstaander, verlangend naar een eigen plek die hij zijn thuis kan noemen. Gaandeweg zijn avontuur ontdek je meer en meer over zijn duistere en beschamende geheimen van zijn verleden. De talrijke puzzels worden opgelost met spullen welke je gaandeweg verzamelt in de elastieken boord van zijn broek. Daarnaast is het mogelijk om puzzels op te lossen dankzij de speciale gave van Dropsy. Hij kan namelijk praten met dieren.

  De game is in 2008 ontstaan als een zogenaamd “choose your own adventure” game. Dankzij een succesvolle Kickstarter campagne is het nu mogelijk om Dropsy op de markt te brengen als een volwaardig product. Het oorspronkelijke doel van $14.000 werd al snel behaald en Devolver Digital heeft de belofte gemaakt om additionele ontwikkeling, marketing en productie te financieren. Op deze manier kan Jay Tholen zijn droom werkelijkheid maken zonder zich zorgen te hoeven maken.

  You had me at visual dialog,” zegt Devolver Digital CFO, Fork Parker. “We’re going to save a boatload of cash on localization.”

  De Kickstarter campagne loopt nog tot zondag 24 november. Fans van vreemde clowns en Devolver Digital producties kunnen Dropsy tot dan de Kickstarter campagne nog steunen om leuke extra’s te ontvangen. Daarna is het mogelijk om een pre-order te plaatsen op Dropsy via www.dropsytheclown.com. Volg @DropsyTheClown op Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. 


  # # #

   
   

  Screenshots

  DOWNLOAD
  Presskit

  Press

  Voor vragen en/of review exemplaren neemt u contact op met Cosmocover
  Tél : 33 (0)1 84 2001 04
  devolver@cosmocover.com

   
   
   
   
  Dit persbericht is gepubliceerd door Cosmocover

  Leave a Reply

  You must be logged in to post a comment.