Przetrwaj ultra-brutalne reality show w przerażającej dystopijnej przyszłości w Homicidal All-Stars

• Wydanie Prasowe

– Oryginalna strategia turowa od Good Shepherd Entertainment oraz Artificer zadebiutuje na Steamie i GOG.com jeszcze w tym roku. –

AMSTERDAM – 28 lipiec 2022 roku – Wydawnictwo Good Shepherd Entertainment oraz deweloper Artificer zapowiedzieli Homicidal All-Stars – strategiczną grę turową single-player, osadzoną w dystopijnej przyszłości, gdzie mieszkańcy oraz skazańcy walczą o przetrwanie w brutalnym i bezlitosnym reality show. Jeszcze w tym roku, gracze będą mogli doświadczyć krwawych i pełnych wnętrzności wrażeń na platformach Steam oraz GOG.com.

W społeczeństwie przyszłości, naznaczonym skrajną nierównością dochodów, chciwymi korporacjami, przemocą, wojną i zmianami klimatycznymi, Homicidal All-Stars jest niezwykle udanym show, które stało się sensacją. Jako jego uczestnik, musisz przetrwać w niebezpiecznych miejskich arenach, w których na każdym kroku czyhają na Ciebie zabójcze pułapki, zagmatwane zagadki oraz uzbrojeni po same zęby zabójcy. By zdobyć chwałę, sławę i stać się gwiazdą w mrocznej rzeczywistości, “wystarczy” pokonać swoich wrogów… i po prostu przeżyć.

Każdy odcinek Homicidal All-Stars zawiera tor przeszkód z piekła rodem z różnymi wyzwaniami, którego motyw zmienia się z odcinka na odcinek. Omijaj i rozbrajaj pułapki, pokonuj zasadzki i eksploruj okolicę w poszukiwaniu pakietów sponsorskich. Musisz jednak mieć oczy dookoła głowy, gdyż reżyser show przygotował dla Ciebie wyjątkowo paskudne niespodzianki. Tak dla rozrywki.

Gdy cały ten morderczy chaos dobiegnie końca, skierujesz się za kulisy, gdzie będziesz mógł odpocząć i nabrać sił, a także porozmawiać z pozostałymi uczestnikami i ekipą show. Następnie, wbij wyższy level i spersonalizuj swój sprzęt tak, aby móc przetrwać kolejną noc pełną śmiertelnych niebezpieczeństw, a to wszystko ku uciesze widzów.

Najważniejsze cechy gry:

• Strategiczny gameplay pełen wyzwań: Zanurz się w kampanii taktycznych bitew, które sprawdzą Twoje umiejętności na różnych, ręcznie przygotowanych poziomach.
    • Stwórz idealny zespół: Zbuduj swój zespół wybierając z szerokiej gamy klas, z których każda ma swoje własne drzewko umiejętności. Wyposaż ich w potężne bronie, implanty oraz narzędzia, aby sprostać wyzwaniom każdego odcinka. Wbijaj wyższy poziom umiejętności na swoich postaciach i odkrywaj wyjątkowe strategiczne synergie, by przetrwać.
    • Zmierz się z bezlitosnymi wrogami: Horda okrutnych zabójców wyposażonych w ciężką broń wystawi Twoje umiejętności taktyczne na próbę.
    • Przetrwaj spektakl pełen gore i przemocy: Żądne krwi, bezduszne masy widzów, uwielbiają oglądać jak uczestnicy show zostają widowiskowo rozczłonkowani przez sadystyczne pułapki i zasadzki. Upewnij się, że wszystkie Twoje kończyny pozostaną na swoim miejscu i zaimponuj publiczności krwawymi finisherami oraz zapierającymi dech w piersiach eksplozjami. Musisz jednak zawsze pozostać czujny – reżyser show uwielbia łamać zasady. Im więcej krwi, tym większa oglądalność.
    • Stań się legendą: Pokonywanie śmierci dzięki swoim umiejętnościom sprawi, że staniesz się gwiazdą programu. Zdobywaj popularność i nowych fanów oraz podpisuj oferty sponsorskie, aby odblokować dodatkowe nagrody, które pomogą Ci w wygraniu show.
    • Klasyczna historia zemsty: Przeżyj niesamowitą akcję rodem z American Gladiators, inspirowaną epickimi filmami sci-fi takimi jak RoboCop, Escape from New York czy The Running Man.
    • Integracja z widzami na Twitchu:  Streamerzy na Twitchu mogą zaprosić swoich widzów do udziału w rzezi, gdzie głosowaliby oni w czasie rzeczywistym na wydarzenia, które chcieliby zobaczyć w grze. Czy widzowie podadzą swojemu ulubionemu streamerowi pomocną dłoń? A może wybiorą przemoc, wysyłając go na śmierć?

Homicidal All-Stars można dodać do swojej listy życzeń już teraz. Aby uzyskać więcej informacji o grze, odwiedź www.HomicidalAllStars.com, natomiast by żadna aktualizacja nie przeszła Ci koło nosa, dołącz do kanału gry na Discordzie

O Good Shepherd Entertainment
    Good Shepherd Entertainment to nagradzany, niezależny wydawca gier wideo z siedzibą w Holandii. Firma ta odcisnęła solidne piętno na globalnym rynku, kierując utalentowanymi i innowacyjnymi zespołami deweloperskimi w celu stworzenia gier, które zachwycają, zaskakują, rzucają wyzwania, a przede wszystkim – zapewniają rozrywkę. Udało nam się to, dzięki połączeniu twórców z pisarzami, muzyków i potęg w dziedzinie własności intelektualnej oraz strategicznej współpracy z największymi firmami w branży, takimi jak Devolver Digital, Croteam oraz Perfect World. Oprócz uznanej przez krytyków gry John Wick: Hex, GSA posiada w swojej ofercie takie tytuły jak Monster Train, Phantom Doctrine, serię gier Transport Fever, Hard West, oraz nadchodzącą grę Hard West II. www.GoodShepherd.games

O Artificer
    Artificer jest warszawskim studiem stworzonym przez zespół odpowiedzialny za Hard West oraz Phantom Doctrine. Artificer jest wyposażone tak, aby uderzać ponad swoją klasę wagową: studio składa się z ponad 40 utalentowanych deweloperów, w skład których wchodzi wielu nagradzanych weteranów, którzy pracowali w przeszłości nad wieloma uznanymi tytułami, takimi jak Call of Juarez, Outriders, The Witcher, Dying Light, Shadow Warrior 3 oraz serią Dead Island.

Kierując się zasadą “zmierz dwa razy, tnij raz” oraz ogromnym poświęceniem dla pracy ręcznej i silnie ugruntowanym turowym doświadczeniem, Artificer jest gotów zaprezentować Wam swój nowy nadchodzący tytuł turowy: Homicidal All-Stars. www.artificer.com

Screenshoty

Obejrzyj Trailer

Kontakt Prasowy