OFICJALNA PREMIERA DREADNOUGHT OD GREY BOX, SIX FOOT I YAGER NA PLAYSTATION®4

DN_PS4_Launch_FB_TW_Promo_1024x512

HOUSTON i BERLIN ÔÇô 5 grudnia 2017┬á

OFICJALNA PREMIERA DREADNOUGHT OD GREY BOX, SIX FOOT I YAGER NA PLAYSTATION®4

Grey Box, Six Foot oraz niezale┼╝ne stuio YAGER z przyjemno┼Ťci─ů informuje o oficjalnej premierze gry Dreadnought na konsoli PlayStation┬«4. Gracze, kt├│rzy jeszcze dzisiaj pobior─ů gr─Ö z PlayStation┬«Store otrzymaj─ů dost─Öpny wy┼é─ůcznie w wersji konsolowej statek Hactar oraz dwa motywy. Posiadacze PlayStation┬«Plus otrzymaj─ů dodatkowe bonusy w ramach paczki DLC ÔÇ×Dreadnought MaverickÔÇŁ.

ÔÇ×Dreadnought to emocjonuj─ůce po┼é─ůczenie gry zespo┼éowej z pi─Ökn─ů grafik─ů i ca┼éym uniwersum mo┼╝liwo┼Ťci personalizacji. To idealny moment, ┼╝eby wskoczy─ç na fotel kapitana i rozpocz─ů─ç w┼éasn─ů przygod─ÖÔÇŁ ÔÇô powiedzia┼é Mike Donatelli, Product Director w Six Foot. ÔÇ×Ten skok naprz├│d, to dopiero pocz─ůtek dla Dreadnoughta, planujemy sukcesywnie powi─Öksza─ç ┼Ťwiat gry i go ulepsza─ç.ÔÇŁ

W ramach dzisiejszej premiery na PlayStation┬«4, do gry zostaje wprowadzony tryb dnia i nocy, nowa mapa ÔÇô Amirani ÔÇô czat g┼éosowy, opcjonalna asysta celowania i ulepszony tryb treningowy (Proving Grounds), a tak┼╝e tryb Onslaught, w kt├│rym gracze mog─ů walczy─ç przeciwko sobie nawzajem oraz frakcji sterowanej przez AI. Na konsoli pojawi si─Ö tak┼╝e kooperacyjny tryb Havoc (dost─Öpny na wy┼é─ůczno┼Ť─ç platformy), dzi─Öki kt├│remu odblokowa─ç mo┼╝na statek Junkyard Prince (r├│wnie┼╝ dost─Öpny tylko na PlayStation┬«4).

Dreadnought, stworzony z my┼Ťl─ů o PlayStation┬«4 przez niezale┼╝ne studio YAGER i firm─Ö Six Foot, wsp├│┼étworzony tak┼╝e przez Iron Galaxy Studios, to gra, w kt├│rej do walki staj─ů masywne kosmiczne stacje bojowe kierowane przez graczy. Starcia graczy toczone s─ů na r├│┼╝norodnych mapach, rozsianych po ca┼éej galaktyce. Gra oferuje pi─Ö─ç klas statk├│w, z kt├│rych ka┼╝dy ma swoj─ů taktyczn─ů rol─Ö jak atak z pierwszej linii, ostrza┼é artyleryjski, wsparcie strategiczne i wi─Öcej. Ka┼╝dy z nich oferuje swojemu kapitanowi unikalne prze┼╝ycia i umiej─Ötno┼Ťci do wykorzystania w grze. Ponad to, w grze znajduje si─Ö ponad pi─Ö─çdziesi─ůt modeli statk├│w czekaj─ůcych na odblokowanie ÔÇô ka┼╝dy z nich pozwala na korzystanie z innego zestawu broni, modu┼é├│w oraz opcji personalizacji.

Dreadnought jest obecnie dost─Öpny na Windows PC w otwartej becie. Najnowsze informacje na temat aktualizacji na wszystkich platformach znale┼║─ç mo┼╝na na stronie www.dreadnought.com, a tak┼╝e na oficjalnych profilach spo┼éeczno┼Ťciowych gry na Facebooku, Twitterze oraz na oficjalnym kanale ┬áTwitch.

DN_PS4Launch_KeyArt

O Grey Box
    Grey Box to wydawca gier, kt├│remu przy┼Ťwieca idea promowania tytu┼é├│w b─Öd─ůcych form─ů sztuki, a sami gracze powinni by─ç traktowani jako jej wyrafinowani odbiorcy. Grey Box chce wyznacza─ç wyj─ůtkowe standardy jako┼Ťci w bran┼╝y rozrywki interaktywnej. ┬áwww.greybox.com

O Six Foot