#DEVOLVER DIGITAL #STEAM WEEKEND SALE IS BEGONNEN via @cosmocover
Display problem ? Click here
Persbericht

forkstarter


Austin, Texas

DEVOLVER DIGITAL STEAM WEEKEND SALE IS BEGONNEN

- ForkStarter initiatief gelanceerd om geld bij Devolver Digital weg te sluizen -


De internationale video game uitgever Devolver Digital kondigt met trots de lancering van het Devolver Digital Steam Publisher Weekend aan. In het weekend van 7 tot en met 11 november kunnen gamers een weekend lang op de gehele line-up kortingen verwachten welke variëren van 25% tot 85%. Vanwege deze sale heeft Devolver Digital CFO Fork Parker een nieuw initiatief aangekondigd, ForkStarter™, een platform strikt ontworpen om zijn persoonlijke welvaart te vergroten.

I’m sick and tired of passing the savings onto the consumer,” zegt CFO Fork Parker. “Let’s make this about me and my increasingly expensive lifestyle,”

ForkStarter™ is een extreme vorm van een profitorganisatie. Het is opgericht om het leven van indie developers waar ook ter wereld Devolver Digital CFO Fork Parker te verrijken. Door de aanschaf van een of meerdere games tijdens het Devolver Digital Steam Publisher Weekend kun ook jij je bijdrage leveren aan de buitengewone rijkdom van mr. Parker. Het zal een nieuw tijdperk van extravagante uitgaven en overvloedige luxe inluiden. Zoiets heeft de gamesindustrie nog nooit meegemaakt! Mr. Parker dankt je dan ook voor je tijd en nodigt je uit hem te volgen op Twitter. Hier geniet hij publiekelijk van het geld dat je naar hem toe zult smijten. 

Gamers kunnen terecht op forkstarter.com voor de complete lijst met aanbiedingen. Volg @DevolverDigital en @ForkParker op Twitter om getuige te zijn van de gevolgen van zijn nieuw verworven rijkdom. 

 
 
Press

Voor vragen en/of review exemplaren neemt u contact op met Cosmocover
devolver@cosmocover.com
33 (0)184 2001 04 
 

 
 
 
 
Dit persbericht is gepubliceerd door Cosmocover