19 marca pojawi si臋 A World Betrayed do Total War: THREE KINGDOMS

A World Betrayed uka偶e si臋 19 marca, jest to nowy, samodzielny pakiet rozdzia艂贸w do Total War: THREE KINGDOMS. Przedstawione w nim wydarzenia rozgrywaj膮 si臋 tu偶 po zako艅czeniu niszczycielskiej wojny ze 190 r. Najwa偶niejsi chi艅scy w艂adcy walcz膮 ze sob膮 o wype艂nienie pr贸偶ni powsta艂ej w samym sercu dynastii Han.

Weedcraft Inc wraca z du偶ym DLC w aktualizacji 鈥淔reedom Update鈥

Weedcraft Inc, najbardziej aktualna i szczeg贸艂owa gra ekonomiczna o wsp贸艂czesnej bran偶y marihuany w USA staje si臋 jeszcze lepsza dzi臋ki aktualizacji Freedom Update! Odpowiada ona na najcz臋stsz膮 pro艣b臋 graczy – zawiera obszerny i bogaty w ustawienia tryb piaskownicy (sandbox). Ma te偶 艂atwiejszy Tryb Wyluzowany, wi臋cej muzyki oraz gar艣膰 mniejszych dodatk贸w i poprawek. Wszystko to zapakowane w du偶e, prezentowe DLC!

Alien: Isolation鈩 coming to Nintendo Switch

Feral Interactive today announced that Alien: Isolation, the AAA survival horror game, is coming to Nintendo Switch. Originally developed by Creative Assembly and published by SEGA, Alien: Isolation won multiple awards, and was critically acclaimed for its tense, atmospheric gameplay and fidelity to the production values of the iconic 20th Century Fox film, Alien.

GRA THE CYCLE STUDIA YAGER ZOSTANIE WYDANA W TYM ROKU NA WY艁膭CZNO艢膯 EPIC GAMES STORE

YAGER, uznane studio stoj膮ce za takimi tytu艂ami jak Spec Ops: The Line i Dreadnought, ujawni艂o, 偶e ich najnowsza gra, rywalizacyjna strzelanka z systemem misji nazwana The Cycle, zostanie wydana jeszcze w tym roku na komputery PC z systemem Windows na wy艂膮czno艣膰 Epic Games Store. Gracze ju偶 dzi艣 mog膮 przej艣膰 do Epic Games Store lub na stron臋 https://thecycle.game/sign-up/, by zapisa膰 si臋 na trzydniowy alfa-test The Cycle dost臋pny w j臋zyku angielskim, niemieckim i rosyjskim, kt贸ry odb臋dzie si臋 w dniach 28鈥30 marca.

ORC DUNGEON Brings a Feast of Green-Skinned Fun to Your Mobile

It鈥檚 impossible to have too many Orcs in your life. Thankfully ORC DUNGEON is here to help make sure you never run out. Created and published by indie studio Green Skin, ORC DUNGEON is shaking up turn-based mobile games with its unique dice-powered battle system, butt-trembling PvP tournaments, and friend-making co-op missions, all presented in delicious 3D Orc-o-vision.

Ciep艂o przyj臋ta dystopijna przygoda PIKUNIKU ju偶 dost臋pna

Radosne Sectordub i smutasy z Devolver Digital og艂aszaj膮 premier臋 barwnej przygod贸wki / g艂臋bokiej teorii spiskowej Pikuniku na Nintendo Switch i PC na platformach Steam, GOG, Humble i itch.io, w cenie 12,99 鈧.