Gigant technologiczny MSI udostępni swoje podzespoły w symulatorze składania PC

English Français Deutsch Español Nederlands Italiano Polski Русский

Londyn – 14 lutego, 2018

Gigant technologiczny MSI udostępni swoje podzespoły w symulatorze składania PC

Niezależny brytyjski wydawca The Irregular Corporation ma przyjemność poinformować, że jedna z najsłynniejszych firm tworzących części komputerowe – MSI – została partnerem projektu gry PC Building Simulator.

W grze zostaną odwzorowane flagowe produkty firmy jak karty graficzne z serii GeForce GTX10 i Radeon RX czy płyty główne serii Gaming Pro Carbon (Z370 i Z270).

„Jesteśmy dumni z naszej współpracy z The Irregular Corporation. Wierzymy, że włączenie produktów MSI do gry sprawi, iż budowanie pecetów stanie się dużo prostsze nawet dla początkujących” – powiedział Ted Hung, wiceprezes sprzedażowy płyt głównych w MSI.

Gra pozwala wcielić się w technika składającego peceta, który pracuje we własnym  sklepie i chce zbudować jak najbardziej wydajne maszyny. W grze znalazło się mnóstwo szczegółowo odwzorowanych podzespołów – od płyt głównych po procesory, które rządzą się tymi samymi zasadami co w prawdziwym świecie. Gracze będą mogli eksperymentować z konkretnymi układami, a animacje dokładnie wskażą, jak należy łączyć się ze sobą podzespoły.

Gra posiada wprowadzenie, które pozwoli zapoznać się z procesem składania komputera krok po kroku. Szczegółowe instrukcje objaśniają wszystkie funkcje każdego podzespołu, a symulator pozwala przetestować każdy układ, a także swobodnie składać komputery według własnych pomysłów.

PC Building Simulator będzie dostępny w ramach Wczesnego Dostępu w serwisie Steam już od 27 marca. Każdy amator składania pecetów może już dodać tytuł do swojej listy życzeń: http://store.steampowered.com/app/621060/PC_Building_Simulator/.

Więcej informacji o grze znaleźć można na oficjalnej stronie: www.pcbuildingsim.com oraz na oficjalnych profilach w portalach społecznościowych Twitter, YouTube i Facebook.

O MSI
Jako jeden z liderów wśród marek gamingowych, MSI pragnie stać się najbardziej zaufanym dostawcą sprzętu na rynku gier i e-sportu. Firmie przyświeca idea tworzenia wyjątkowych projektów, dążenie do doskonałości oraz technologiczna innowacyjność. To ciągłe wyzwanie pozwoliło MSI osiągnąć wiele na rynku gier i technologii oraz stworzyć pionierskie rozwiązania. Więcej informacji o firmie można znaleźć na www.msi.com.

O The Irregular Corporation
The Irregular Corporation to nowy wydawca na rynku gier, który skupia się na wyjątkowych tytułach skierowanych do bardzo konkretnych grup odbiorców. Firma ma siedzibę w Londynie, w Wielkiej Brytanii i skupia weteranów branży, którzy pragną zachęcić do gier zupełnie nowych odbiorców.

Twitter: https://twitter.com/IrregularCorp
Facebook: https://www.facebook.com/theirregularcorp/
Strona internetowa: http://www.theirregularcorporation.com/

20180214105522_1