19 marca pojawi się A World Betrayed do Total War: THREE KINGDOMS

A World Betrayed ukaże się 19 marca, jest to nowy, samodzielny pakiet rozdziałów do Total War: THREE KINGDOMS. Przedstawione w nim wydarzenia rozgrywają się tuż po zakończeniu niszczycielskiej wojny ze 190 r. Najważniejsi chińscy władcy walczą ze sobą o wypełnienie próżni powstałej w samym sercu dynastii Han.

Weedcraft Inc wraca z dużym DLC w aktualizacji “Freedom Update”

Weedcraft Inc, najbardziej aktualna i szczegółowa gra ekonomiczna o współczesnej branży marihuany w USA staje się jeszcze lepsza dzięki aktualizacji Freedom Update! Odpowiada ona na najczęstszą prośbę graczy – zawiera obszerny i bogaty w ustawienia tryb piaskownicy (sandbox). Ma też łatwiejszy Tryb Wyluzowany, więcej muzyki oraz garść mniejszych dodatków i poprawek. Wszystko to zapakowane w duże, prezentowe DLC!

Alien: Isolation™ coming to Nintendo Switch

Feral Interactive today announced that Alien: Isolation, the AAA survival horror game, is coming to Nintendo Switch. Originally developed by Creative Assembly and published by SEGA, Alien: Isolation won multiple awards, and was critically acclaimed for its tense, atmospheric gameplay and fidelity to the production values of the iconic 20th Century Fox film, Alien.

GRA THE CYCLE STUDIA YAGER ZOSTANIE WYDANA W TYM ROKU NA WYŁĄCZNOŚĆ EPIC GAMES STORE

YAGER, uznane studio stojące za takimi tytułami jak Spec Ops: The Line i Dreadnought, ujawniło, że ich najnowsza gra, rywalizacyjna strzelanka z systemem misji nazwana The Cycle, zostanie wydana jeszcze w tym roku na komputery PC z systemem Windows na wyłączność Epic Games Store. Gracze już dziś mogą przejść do Epic Games Store lub na stronę https://thecycle.game/sign-up/, by zapisać się na trzydniowy alfa-test The Cycle dostępny w języku angielskim, niemieckim i rosyjskim, który odbędzie się w dniach 28–30 marca.

ORC DUNGEON Brings a Feast of Green-Skinned Fun to Your Mobile

It’s impossible to have too many Orcs in your life. Thankfully ORC DUNGEON is here to help make sure you never run out. Created and published by indie studio Green Skin, ORC DUNGEON is shaking up turn-based mobile games with its unique dice-powered battle system, butt-trembling PvP tournaments, and friend-making co-op missions, all presented in delicious 3D Orc-o-vision.

Ciepło przyjęta dystopijna przygoda PIKUNIKU już dostępna

Radosne Sectordub i smutasy z Devolver Digital ogłaszają premierę barwnej przygodówki / głębokiej teorii spiskowej Pikuniku na Nintendo Switch i PC na platformach Steam, GOG, Humble i itch.io, w cenie 12,99 €.