GRA THE CYCLE STUDIA YAGER ZOSTANIE WYDANA W TYM ROKU NA WYŁĄCZNOŚĆ EPIC GAMES STORE

TheCycle_Logo_black

YAGER, uznane studio stojące za takimi tytułami jak Spec Ops: The Line i Dreadnought, ujawniło, że ich najnowsza gra, rywalizacyjna strzelanka z systemem misji nazwana The Cycle, zostanie wydana jeszcze w tym roku na komputery PC z systemem Windows na wyłączność Epic Games Store. Gracze już dziś mogą przejść do Epic Games Store lub na stronę https://thecycle.game/sign-up/, by zapisać się na trzydniowy alfa-test The Cycle dostępny w języku angielskim, niemieckim i rosyjskim, który odbędzie się w dniach 28–30 marca.

ORC DUNGEON Brings a Feast of Green-Skinned Fun to Your Mobile

ICO_logo_orc_dungeon

It’s impossible to have too many Orcs in your life. Thankfully ORC DUNGEON is here to help make sure you never run out. Created and published by indie studio Green Skin, ORC DUNGEON is shaking up turn-based mobile games with its unique dice-powered battle system, butt-trembling PvP tournaments, and friend-making co-op missions, all presented in delicious 3D Orc-o-vision.

Ciepło przyjęta dystopijna przygoda PIKUNIKU już dostępna

Pikuniku - Logo

Radosne Sectordub i smutasy z Devolver Digital ogłaszają premierę barwnej przygodówki / głębokiej teorii spiskowej Pikuniku na Nintendo Switch i PC na platformach Steam, GOG, Humble i itch.io, w cenie 12,99 €.

Smok Dojimy odwiedzi Steam 19 lutego w Yakuza Kiwami

KIWAMI_logo_rgb_onblack_1528451182

SEGA® Europe Ltd. z radością ogłasza, że saga Yakuza wraca na pecety w pięknym stylu z premierą Yakuza™Kiwami. Gra będzie dostępna w serwisie Steam od 19 lutego, już teraz można pre-order. Niesamowita podróż w towarzystkie Kazumy Kiryu, Smoka Dojimy, pozwoli fanom pecetów na przeżycie kolejnej ekstremalnej przygody, w pełni zoptymalizowanej pod PC.

Askiisoft i Devolver Digital współpracują nad grą Katana Zero

Katana Zero - Logo

Studio askiisoft i wymachujący katanami Devolver Digital ogłaszają rozpoczęcie współpracy nad partnership to bring the near-future samurai story Katana ZERO – samurajskiej historii z niedalekiej przyszłości, która będzie dostępna na PC i konsole już w marcu.

Przerażające sny, miłość i zagadki z piekła rodem: Catherine Classic dostępne na PC

CATH_HORZ_LOGO_RGB_WGLOW_V13D2_1545233025

SEGA® Europe Ltd. z radością informuje, że kultowy tytuł Catherine™ Classicis jest od teraz dostępny cyfrowo na PC w rekomendowanej cenie 85,99 zł, w serwisie Steam. Catherine Classic pozwoli pecetowym graczom odkryć koszmary i piękno związane z miłością, w grze pełnej trudnych decyzji i wyzwań, która została w pełni zoptymalizowana pod pecety. Z okazji premiery przygotowano zupełnie nowy zwiastun.