Smok Dojimy odwiedzi Steam 19 lutego w Yakuza Kiwami

KIWAMI_logo_rgb_onblack_1528451182

SEGA® Europe Ltd. z radością ogłasza, że saga Yakuza wraca na pecety w pięknym stylu z premierą Yakuza™Kiwami. Gra będzie dostępna w serwisie Steam od 19 lutego, już teraz można pre-order. Niesamowita podróż w towarzystkie Kazumy Kiryu, Smoka Dojimy, pozwoli fanom pecetów na przeżycie kolejnej ekstremalnej przygody, w pełni zoptymalizowanej pod PC.

Askiisoft i Devolver Digital współpracują nad grą Katana Zero

Katana Zero - Logo

Studio askiisoft i wymachujący katanami Devolver Digital ogłaszają rozpoczęcie współpracy nad partnership to bring the near-future samurai story Katana ZERO – samurajskiej historii z niedalekiej przyszłości, która będzie dostępna na PC i konsole już w marcu.

Przerażające sny, miłość i zagadki z piekła rodem: Catherine Classic dostępne na PC

CATH_HORZ_LOGO_RGB_WGLOW_V13D2_1545233025

SEGA® Europe Ltd. z radością informuje, że kultowy tytuł Catherine™ Classicis jest od teraz dostępny cyfrowo na PC w rekomendowanej cenie 85,99 zł, w serwisie Steam. Catherine Classic pozwoli pecetowym graczom odkryć koszmary i piękno związane z miłością, w grze pełnej trudnych decyzji i wyzwań, która została w pełni zoptymalizowana pod pecety. Z okazji premiery przygotowano zupełnie nowy zwiastun.

SEGA AGES Wjeżdża na Nintendo Switch™ z grą Out Run

image003

Out Run, legendarna gra wyścigowa powraca w odświeżonej wersji na Nintendo Switch w cenie 6,99 €. Wzbogacony chociażby o kontrolę ruchu czy nowy system rankingowy, Out Run to wielokrotnie nagradzany tytuł, który utorował ściężkę dla gatunku wyścigowego.

Urocza dystopia ‚PIKUNIKU’ otworzy się dla zwiedzających 24 stycznia

Pikuniku - Key Art

Uroczy twórcy z Sectordub i piszący biznesplany kredkami wydawca Devolver Digital ogłaszają, że ich kolorowa przygada (i/lub głęboka konspiracja) Pikuniku zostanie wydana już 24 stycznia na Nintendo Switch i PC w cenie 10,79 €. Zapaleńcy walki z systemem będą mogli zamówić grę na konsoli Nintendo Switch w Ameryce Północnej i Południowej już 17 stycznia z 10% zniżką [pikuniku.net].

Phantasy Star dołącza do gier SEGA AGES na Nintendo Switch™

image001

Phantasy Star ma dzisiaj swoją premierę na Nintendo Switch™ gdzie będzie dostępny w ceni 7,99 dolarów. Tytuł dołącza do stale rosnącego portfolio tytułów SEGA AGES. Tak jak w przypadku innych gier, Phantasy Star zostało przygotowane we współracy z legendarnym M2, prosto z oryginalnego pomysłu legendarnego twórcy Rieko Kodamy!