STEAM’S SEGA WEEKEND SALE BEGINS TODAY!

logo-sega

EGA and Steam have joined forces for an amazing weekend of special offers beginning today, Thursday, 26th March, and running until Monday, 30th March. Each day runs from 9am PST/5pm GMT/6pm CET for 24 hours. Throughout the duration of the promotion, a massively discounted SEGA Bundle will be available and will include 93 SEGA titles worth $990.01 with a 92% discount thus costing a paltry 69,99 €!

CASTLE OF ILLUSION STARRING MICKEY MOUSE VANAF NU TE DOWNLOADEN

castleofillusion

SEGA® Europe, Ltd. end SEGA® of America Inc. kondigen vandaag aan dat Castle of Illusion Starring Mickey Mouse, de 3D remake van het SEGA® Mega Drive™ origineel uit 1991, vanaf nu te downloaden is. Castle of IllusionStarring Mickey Mouse is wereldwijd te downloaden via PlayStation®Network, het Xbox Live online entertainment network van Microsoft en Windows PC download voor €12.99.
Trailer: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gb7KNMvCz00

SEGA EN DISNEY INTERACTIVE KONDIGEN RELEASE DATUM, PRIJS EN PRE-ORDER DETAILS AAN VOOR ”CASTLE OF ILLUSION STARRING MICKEY MOUSE”

castleofillusion

SEGA® Europe, Ltd. et SEGA® of America Inc. kondigen vandaag meer details aan omtrent de verschijningsdatum, prijs en pre-order bonus van Castle of Illusion Starring Mickey Mouse™, de opgepoetste versie van de SEGA® Mega Drive™ klassieker. Castle of Illusion Starring Mickey Mouse™ is vanaf 4 september wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation®Network, het Xbox Live® online entertainment netwerk als Arcade game voor het Xbox 260® games en entertainment systeem en PC digitale download. De remake kost €12.99 of 1200 Microsoft Points.